ТОП 10 MMO (декември 2015)

Armored Warfare

Armored Warfare е 3D тактическа танкова  MMO битка, аранжирана в модерни  теми с реалистична графика и геймплей. Подобно на други танкови  MMO битки, Armored Warfare поставя огромен акцент върху работата в екип и стратегическата игра.

Плюсове:

+ Модерно аранжирана .

+ PvE и PvP опции.

+ Уникални характеристики на микроуправление.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


Goodgame Big Farm

Goodgame Big Farm е обикновено MMO центрирано около изграждането на земеделска  общност, засаждане на култури, хранене  на животни , както и взаимодействие с местните селяни за да извлечете максимума от вашата  ферма. В играта има прилики както с популярната Facebook игра Farmville и собствената игра  на Goodgame, Goodgame Empire, чрез своя геймплей, леко отношение и стил.

+ Задвижван от история геймплей.

+ Много съдържание за отключване.

+ Колоритни, привлекателни графики.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


Ikariam

Ikariam е стратегическа MMO, разположена в класически гръцки  архипелаг, пълен с острови. Започнете на остров вече населен от други играчи, ресурси и паметници, и създайте име за вашия град в местен и в световен мащаб чрез придобиване и управление на ресурси, обучение на армията ви, за подобряване на вашия град и разширяване обхвата ви чрез изграждане на нови градове на нови острови.

+ Уникална система за ресурси.

+ Приятелска за начинаещи.

+ Добри визуализации.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


Travian

Travian е дълга MMORTS за изграждане на градове, която позволява на играчите да   изградят един град в класическата епоха на Европа. Играчите започват с неизползван, райот от картата,изпълнен с  ресур, натоварени със задачата да се възползват от тези средства, за да разширят центъра на града, в крайна сметка израства в пълноправен  град, който е в състояние да основава   нови селища, завладявайки други играчи , и работейки заедно в съюзи, за да се подкрепят взаимно в играта в бруталния свят на PvP.

+ Една от първите браузър базирани стратетически игри.

+ Тонове от геймплей опции.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


War Thunder

War Thunder е 3D щугър от Втората световна война, където играчите вземат участие в мащабни битки във въздуха и на земята. War Thunder предлага аркадна и реалистична симулация на стил на игра, за да се акумулира   голямо разнообразие от стилове на игра.

+ Голямо разнообразие от самолети и танкове.

+ Реалистични и аркадни режими на игра.

+ Мулти-платформа.

+ Геймпад и джойстик поддръжка.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


World of Tanks

World of Tanks е 3D WWII MMO шутър, където играчите участват в епични танкови битки. World of Tanks подчертава стратегическата игра и работата в екип и поддържа до 30 играчи.

+ Стотици превозни средства, за отключване и научаване.

+ Лесна за игра, но трудна за овладяване.

+ Голяма конкурентна сцена.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


World of Warships

World of Warships е аркадна военноморска MMO, противопоставяйки играчите един срещу друг в открито море. Командване на огромен арсенал от кораби, отключени чрез технологични подобрения, и огън от артилерия, торпеда  и други оръжия   по вражеските кораби, за да се осигури победата.

+ Различни кораби.

+ Детайлни кораби и графики.

+ Тактически геймплей.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


Battle Dawn

Battle Dawn е  браузър стратегическа игра изградена изцяло с Flash. Докато повечето подобни игри са или текстови или изискват от вас да ги изтеглите, Battle Dawn има напълно графичен потребителски интерфейс и не е нужно да изтеглите нещо! Какво е Battle Dawn?

Battle Dawn е онлайн мултиплейър безплатна игра с участието на три вида светове с хиляди други реални играчи. Не са необходими файлове за изтегляне, играта е напълно безплатна MMORPG и вградени изцяло вътре Flash. В Battle Dawn ще разширите своите правила върху целия свят. Започвате като лидер на малка колония, бавно печелите повече последователи чрез дипломация, умения и стратегия. Създавате си колония, разширявате пределите и и изграждате   масивна армия. Надхитрявате   враговете си и   изграждате трайни приятелства с съюзници, с които имате обща цел. Тези, които не ви предават разбира си.

Историята на Battle Dawn След катастрофа, почти цялата цивилизация е заличена от лицето на земята. Сега вие сте лидер на оцеляла група от хора и трябва да започнете да изграждате своя колония и да се стремите към световно господство като най-силната колония на земята! Включете се в битки, за да завземете страни, да спечелите доверието на съюзниците и да отстраните  всеки, който застана на пътя ви. Вие сте лидер на вашата колония, можете да избирате, вие решавате собствената си съдба.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


Goodgame Empire

Goodgame Empire е браузър базирана MMO стратегия от Goodgame Studios. Проектиране и изграждане на собствен средновековен замък, създаване на мощна армия,  борба срещу други играчи на динамичната карта на света, опит да се завладеят четирите царства и да ги обедините под вашето управление.

Ключови функции на Goodgame Empire

Създайте свое собствено кралство

– Над 60 различни сгради, няколко нива ъпгрейд за сгради и единици, безброй декорации за персонализиране на вашия замък Бъдете част от масивна Общност

– Алианс и пакт система, уникална за Empire, удобен  и полезен  алианс чат и повече от 70 милиона играчи по целия свят Борба във вълнуващи битки

– Стратегическа и универсална битка, повече от 50 различни военни единици, мощни и адаптивни окомплектоващи изделия и епични битки в четири царства

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider


Bleach Online

Bleach Online е браузър-базирана 2D бойна игра, в измисления свят на Bleach manga / аниме. Изберете един от шест знака и се втурнете в походова битка. Изберете си групов мейкъп и присвоете различни роли, като например авангарден танк или   нападаща страна. Различните роли получават различни бонуси, така съставът на отбора е ключът към победата и прогресията ще ви позволи да добавите повече партньори към своя екип. Играчите могат да усъвършенстват техните съоръжения чрез духовни камъни, които правят  отбора по-силен. С изобилие от ежедневни PVE и PVP дейности, за да спечелят повече валута, опит и духовни камъни, играчите имат множество задачи, с които разполагат, за да увеличават постоянно Мощността на тяхната партия; която се използва за показване на енергията на играча във връзка с враговете, с които се сблъсква.

Доколкото битата Bleach Online е походова, тя е за съжаление също и автоматизирана. В резултат играчите имат малко контрол над това как всяка битка се играе извън избора им на отборен план. И все пак, всеки герой претегля своите стилни  движениа от анимето по време на битката, на която някои фенове на шоуто без съмнение ще се радват.